Wie ben ik

Ik ben Annet van Vliet en woon met mijn man in Leidschendam. Samen hebben wij een tweeling, twee volwassen zonen, waar we heel trots op zijn. Ik ga vrijwel altijd vrolijk en positief door het leven. Dit komt onder andere omdat ik het allerleukste werk van de wereld heb. Sinds 2004 werk ik als kraamverzorgende, eerst voor een organisatie en in 2006 heb ik besloten om als zelfstandige te gaan werken. Zo kan ik beter inspelen op wensen die bij ieder gezin anders zijn.

Mijn passie is ervoor te zorgen dat de nieuwe ouders aan het einde van de kraamperiode vol vertrouwen zelfstandig voor hun kindje kunnen zorgen en terug kunnen kijken op een prachtige week. En omdat geen gezin hetzelfde is, is geen kraamperiode hetzelfde en mijn werk nooit saai.

Werkgebied

Mijn werkgebied is mijn woonplaats Leidschendam en alle plaatsen eromheen tot ongeveer 25 kilometer, zoals Den Haag, Rijswijk, Leiden, Stompwijk, Voorburg, Nootdorp, Pijnacker, Zoeterwoude, Zoetermeer, Wassenaar, Voorschoten en andere plaatsen in de omgeving.

Scholing

Ik volg jaarlijks de voor kraamverzorgende verplichte cursussen om mijn kennis up-to-date te houden. Deze gaan bijvoorbeeld over borstvoeding, babyreanimatie, kinder-EHBO en vroegsignalering ook ben ik aangesloten bij het Kennis Centrum Kraamzorg KCKZ.

Verder volg ik cursussen met onderwerpen die ik interessant vind en waar ik meer over wil weten, omdat kraamzorg een dynamisch vak is en ik van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte wil zijn en blijven.