Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
92 berichten.
Olga heeft geschreven op 24 september, 2022 om 18:06
Lieve Annet, Twee maanden geleden was jij bij de start van ons gezin - en wat was het fijn dat wij dat moment met jou konden delen! Je zorg voor ons allemaal was ontzettend liefdevol. Je was net zo trots als wij dat A zo goed groeide (en dat vierden we met door jou gebakken appeltaart), je zag waar wij behoefte aan hadden om onszelf te kunnen zijn (een uurtje slaap, wat te eten of een lekker bakkie koffie en zelfs een voetmassage om het vocht van de zwangerschap af te voeren, zalig!) en je liet ons elke dag zo goed verzorgd achter (je pastagerecht en de bonenschotel maken we nog steeds regelmatig!). Als we terugdenken aan de kraamweek, denken we ook aan de momenten dat we ontzettend hebben gelachen (het douchemoment bijvoorbeeld). Het was zo gezellig met jou, dat je bijna zou vergeten dat jij aan het werk was. Het allerbelangrijkste dat je ons hebt meegeven, is een grote hoeveelheid vertrouwen in ons als ouders. En dat zorgde ervoor dat we je ontzettend gemist hebben toen je vertrok, maar we hebben nooit getwijfeld aan de vraag of we dit met z'n drieën konden. Lieve Annet, dankjewel voor alles! Je bent fantastisch!
Maarten, Tessa, Sophie & Quinn uit Pijnacker heeft geschreven op 25 mei, 2022 om 09:43
Lieve Annet, We hebben de kraamweek met jou als fantastisch ervaren! Na een negatieve ervaring met de kraamhulp voor ons eerste kind, kon dit contrast niet groter. Je gaf waardevolle tips (met het oog op 2 kinderen), was heel de week vol positieve energie, altijd op tijd, administratie op orde & goede samenwerking met verloskundige, deed het erg leuk met Sophie, de bekende appeltaart werd door de familie erg op prijs gesteld en je deed zoveel extra: dagelijks gezond fruit in de koelkast, de was / het huis, Hello Fresh klaarzetten en dan zal ik nog wel het e.e.a vergeten, waardoor Tessa kon herstellen en wij aandacht konden besteden aan Quinn & Sophie en de visite. Wij hopen dat zoveel mogelijk nieuwe ouders kunnen genieten van jouw kennis & zorg, geven jouw naam door aan vrienden en bekenden, zodat we elkaar nog wel eens tegenkomen als kraamvisite😊. Dank voor alles!
Maarten, Iris, Philine & Waldemar uit Den Haag heeft geschreven op 7 april, 2022 om 10:07
Lieve Annet, Wat ben jij een fantastische kraamzorg! We hadden ons geen betere kunnen wensen. We hebben een hele fijne week met je gehad waarin je ons totaal ont/verzorgd hebt. Je positieve en ondernemende karakter is top. Je hebt ons zo goed geholpen. Philine vond het ook heel gezellig met je. Ze heeft het nog steeds over ‘vrouw’ en appeltaart. Ook voor Waldemar was je fantastisch. Ondanks dat hij qua drinken een slechte start had, bleven we samen positief. Dank voor de heerlijke tijd en de voetmassage! We missen je nog steeds ;). Veel liefs van ons alle vier!
Fredrick, Angela en Hayden uit Leidschendam heeft geschreven op 4 februari, 2022 om 22:29
Lieve Annet, Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad met jou! Het was een leuke, gezellige en leerzame periode. Je bent een onwijs lief, gezellig en behulpzaam persoon! Wij en ook onze kleine man Hayden hebben geboft met jou! We zijn je eeuwig dankbaar! Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen in Leidschendam en dat je Hayden weer eens ziet als hij groot en sterk is. Onze deur zal altijd voor je open staan! Voel je vrij om een keer aan te bellen, er staat altijd een bakkie voor je klaar! Duizend maal dank lieve Annet!! ❤ Veel liefs, Fredrick, Angela en Hayden
Annemieke, Martin, Jibbe, Minke en Jente uit Noordwijk heeft geschreven op 25 november, 2021 om 13:58
Lieve Annet, Wat hebben wij het getroffen dat jij bij ons kwam voor onze kraamweek. Wat hebben we het leuk gehad. Je bent zo positief, gezellig en deskundig! Je hebt ons in de kraamweek vreselijk verwend met je lekkere hapjes, ovenschotels, appeltaart en de aandacht. Iedere dag was weer een feestje. Voor iedere uitdaging of "dingetje" in de kwaamweek had jij wel een fantastische oplossing. Van de Haakaa tot boezemvriendjes en gelpads, jij had overal een fantastische oplossing voor. Jouw steun, doorzettingsvermogen en positiviteit om de borstvoeding op gang te krijgen en Jente te laten groeien was goud! Je hebt iedereen in het gezin aandacht gegeven en de kinderen waren dol op je en vonden het erg jammer dat je ons weer ging verlaten. We missen je nog steeds! Wij kijken met zoveel warme herinneringen terug op onze kraamweek en voelen ons bevoorrecht dat jij bij ons bent geplaatst. Lieve Annet, blijf doen wat je doet want je bent fantastisch!
Anouk, Bram, Vos, Veer, Vriend & Vie uit Den Haag heeft geschreven op 23 oktober, 2021 om 16:49
Annet is echt een engel 🙂 We hebben zo’n ontzettende fijne kraamweek gehad! 
 Lieve Annet, dankjewel voor wie je bent! Heel bijzonder hoe je ons grote gezin zo ontzettend positief hebt ondersteund en gedragen in onze kraamweek. Naast alle aandacht die je voor mij & Vie had, voelden ook Bram, Vos, Veer en Vriend zich gezien en gehoord. Je bent betrokken, oprecht geïnteresseerd, je denkt goed mee en voelt goed aan waar behoefte aan is. En dan ook je positiviteit, lekkere maaltijden en goede begeleiding bij borstvoeding die ik als lactatiekundige enorm heb kunnen waarderen. Het was een feest! Aan het einde van de week vonden we het allemaal erg jammer om afscheid te moeten nemen. We kijken er met heel veel liefde op terug. Dankjewel lieve Annet ♡ dat je er was in deze bijzondere week na de geboorte van ons 4e kindje.
Jennifer, Nick, Dox, Xev en Vic uit Den Haag heeft geschreven op 14 juni, 2021 om 18:55
Wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad na onze thuiskomst. Niets is te veel en aan het eind van de kraamweek hadden wij echt het gevoel er weer klaar voor te zijn. De uren werden naar behoefte ingedeeld en ook de broers hebben zich heerlijk vermaakt. Zelfs de babyboks is hier nog vaste prik met veel plezier. De lekkere lunch en eetcreaties deden ons veel plezier. Het was een kraamweek precies zoals we gehoopt hadden dat deze zou zijn. Dankjewel Annet ♡
Pepijn, Floor, Lars & Sam uit Maasland heeft geschreven op 10 april, 2021 om 15:08
Ha 'Annet - broodje kroket'! Onwijs bedankt voor de super fijne en goede kraamweek. We waren heel erg blij met je ervaring, deskundigheid, creativiteit en kookkunsten. Dat begon al tijdens de thuisbevalling in bad. Wie verwacht er dan lekker fruit aangeboden te krijgen 🙂 Het was erg fijn om samen met jou en mijn nichtje lactatiekundige een strijdplan te maken om de borstvoeding goed op gang te krijgen (wat een luxe om jouw kolfapparaat te kunnen gebruiken). Je ging pas naar huis als alles op orde was, heel fijn die flexibiliteit. We hebben genoten van de lekker soepen en wentelteefjes en het was ook heel leuk om te zien hoe je spelletjes deed met Lars. We doen met Lars nog regelmatig de 'baby-boks'. Veel liefs Pepijn, Lars, Sam en Floor
Tessa, Rhody en Mika uit Pijnacker heeft geschreven op 5 december, 2020 om 14:45
Wat is dit jammer.. morgen breekt voor ons de laatste dag met tante Annet alweer aan. Wij kunnen afgelopen week niet anders omschrijven dan 'fantastisch'. Wat ben jij een geweldig mens. Wij hebben een enorm ontspannen week gehad en dat was allemaal dankzij jou! Vol vertrouwen gaan wij straks zelf aan de slag, iets dat niet mogelijk was geweest zonder jouw geweldige begeleiding deze week. Wij gunnen alle kersverse ouders de begeleiding, inzet en gezelligheid die jij ons afgelopen week gegeven hebt. Heel veel liefs!
Eva en Stephan heeft geschreven op 3 december, 2020 om 17:30
Lieve Annet, wat heb jij ons kraamweek extra mooi gemaakt. Niets was te veel, je was echt onderdeel van het gezin in de week dat je er bent geweest. Je ondersteuning en aanwezigheid bij de bevalling was een meerwaarde en dit hebben we als heel fijn ervaren. Ook waardeerde we jouw interactie met onze dochter heel erg en dit maakte de eerste week voor haar als iets heel leuks. Bedank voor alles!
Jimi uit Pijnacker heeft geschreven op 3 augustus, 2020 om 08:42
Lieve zuster tante Annet 😁 Nadat ik mama, papa, zussen, broer, tante en opa’s en oma’s Had ontmoet zag ik jou. En weet je wat het leuke was... jij ging niet meer weg 😁 je was er elke dag!! En na een week mocht je zelfs nog een paar dagen blijven!! Papa en mama waren zo blij! En ik ook!! Wij hebben zelf al een heel vrolijk huis, maar als jij er was werd het altijd nog een stukje vrolijker. Samen hebben we mama nog wel eens geprobeerd in haar bed te sturen en dat lukte wel 1 of 2 keer.... dan konden wij samen een feestje vieren! Lieve tante Annet, je bent geen familie.... maar dat voelde wel zo! Je bent net zo heerlijk enthousiast en vrolijk als wij zijn. Je paste er helemaal bij. Heel veel liefs papa Sjors, mama Dosha, Niki, Daní, Mika en ik En wie weet.... tot ooit ☺️
Laura, Wouter en Niec uit Maasland heeft geschreven op 17 juli, 2020 om 20:51
Lieve Annet, Wat kijken wij nog steeds terug op één van de mooiste weken uit ons leven! Wat heb jij toch een mooi beroep, zo veel liefde, zorg en gezelligheid dat jij met je meebracht in de kraamweek van onze dochter en zusje ? Ook heb je veel indruk achter gelaten bij onze kleine man, jouw nieuwe vriendje Niec die het erg gezellig vond met je en al je taakjes waarbij hij je graag wilde en mocht helpen! Dank je wel voor alles en vooral voor de mooie herinneringen en goede start! Liefs de familie Boekestijn!
Iona & Christiaan uit Den Haag heeft geschreven op 7 maart, 2020 om 12:24
Lieve Annet, hierbij willen wij jou ontzettend bedanken voor jouw hulp tijdens onze kraamtijd. Je was werkelijk fantastisch! Jouw advies met zoveel relevante weetjes heeft ons een stuk sterker als ouders gemaakt, maar ook al jouw hulp in het huishouden op eigen initiatief zorgde ervoor dat we echt even tot rust konden komen. Hiernaast heb je ons ook heerlijk verwend door de verschillende lekkernijen en kunnen we zeggen dat we je missen! Ieder gezin heeft geluk om jou te mogen ontvangen. Liefs Iona & Christiaan
Angela, gene, chloë en kailey heeft geschreven op 24 november, 2019 om 21:16
Lieve Annet, Wat zijn wij toch blij met jou dat je voor de 2e keer bij ons kon komen kramen. We hebben weer een geweldige fijne tijd gehad als gezin, mede door jou! Zo prettig hoe jij de dingen oppakt en denkt aan dingen waar wij zelf nog niet aan denken. Uiteraard is mijn sperziebonen schotel niet zo lekker als die van jou, dus je raad het al? gene niet je enorm! Chloë vraagt ook nog steeds wanneer je weer komt, nou dat zal niet meer gebeuren hahahaha. Bedankt voor alles en de hele fijne kraamperiode. Liefs van ons
Mechteld, Melvin, Toon, Kobus en Olle heeft geschreven op 15 november, 2019 om 10:47
Annet wat ben je een geweldig goede kraamhulp, echt een vakvrouw. Je bent een hardwerkende en sensitieve vrouw. Zonder woorden wist je precies wat ik nodig had van je tijdens de bevalling en de dagen erna. Jouw liefde voor onze kinderen voelde heel vertrouwd. Je had goede tips die aansluiten bij onze wollige manier van verzorgen van de baby. En zowel mijn man als ik voelde ons gezien door jou. Dat je ongevraagd even mijn mobiel naast mij legt als ik met een slapende baby zat. Of uit je tas de beste helende tepelpads toverde. De billetjes van Olle waste met louwwarme watten zodat het wat aangenamer voor hem was. Oh dan heb ik het nog nieteens over je voetmassage. Heeeerlijk. Toch jammer dat je niet twee jaar bij ons wilde blijven ?
Caroline, Norbert, Sophie, Juliette & Valentijn Lardinois heeft geschreven op 17 oktober, 2019 om 15:30
Lieve Annet, Voor de tweede keer heb je bij ons gekraamd. Het was wederom een geweldige week, waarin je ons bijzonder goed op weg hebt geholpen. Je bent een vrolijke, positief ingestelde vrouw die kritisch is naar zichzelf. Je weet je super goed op te stellen in een gezin wat er net weer een kindje bij heeft gekregen. Zo maak je er echt een feestje van; groeien is appeltaart! Een harde werker; mijn huis is nog nooit zo schoon geweest, je denkt mee, hebt grootmoedertips maar ook juist de nieuwste ins en outs onder de knie. Jij straalt je plezier in je werk uit, wat heel fijn werkt op het gezin. Onze meiden hadden meteen een klik met je, je betrekt ze overal bij, kortom; je bent gewoon een toppertje van een kraamhulp!!! Jammer dat we een kind moeten krijgen om jou weer over de vloer te mogen hebben 😉 Nogmaals, bedankt voor deze onvergetelijke week en ik raad iedereen aan Annet als kraamhulp in te zetten!!
Janneke Janson heeft geschreven op 30 juni, 2019 om 09:13
Annet is een positieve wervelwind door je huis en gezin. Ze denkt met je mee en komt met creatieve oplossingen. Verder betrekt ze de andere kinderen er ook bij en de pannenkoeken en de appeltaart waren erg lekker. Ze geeft de rust en ruimte die zo belangrijk en fijn zijn zo direct na de geboorte. Kortom: een aanrader!
Klaas, Jerney, Hannah, Pleun en Benjamin heeft geschreven op 20 mei, 2019 om 14:48
Lieve Annet, We missen je! 😉 Mede dankzij jou hebben we een hele fijne kraamweek gehad. Je bent een heel betrokken, oprecht en lief mens en de meiden waren direct op hun gemak bij je. Nogmaals bedankt voor je goede zorgen, de leuke gesprekken en het lachen. Een kraamweek met jou kunnen we alle vijf van harte aanbevelen. Liefs van ons
Sandra, Tijn en Duuk heeft geschreven op 31 januari, 2019 om 14:59
Lieve Annet, Bij Tijn had ik al een fantastische kraamweek gehad, dus toen ik zwanger was van Duuk heb ik je weer gelijk gebeld. Na de ziekenhuisopname van Duuk kon je gelukkig nog een paar daagjes bij ons komen. Dit had ik niet willen missen. Ook Tijn heeft fantastische dagen gehad en heeft het nog met regelmaat over jou. Je bent echt een fantastische kraamzorg en kijkt wat een gezin echt nodig heeft. Hiermee help je een gezin op weg om na de kraamweek het allemaal weer zelf te kunnen doen. Dank je wel. Liefs, Sandra Tijn en Duuk
Geert, Corlene, Ties en Isa heeft geschreven op 16 januari, 2019 om 11:59
Lieve Annet, Toen we zwanger waren van ons tweede kindje moesten we gelijk jou bellen om te zorgen dat we wel een \'plek\' konden reserveren, want stel je voor dat je niet kon komen daar moesten we niet aan denken. We wilde net zo\'n super fijne kraamweek als bij Ties. Ook dit keer was je er weer! Heerlijk genieten van alle goede zorgen, tips, praktische handelingen, kennis maar jou vrolijke gezelligheid en vertrouwen die jij ons weer gaf! Het was fijn dat je er ook voor ons was midden in de nacht toen we uit het ziekenhuis kwamen. Het huisje heerlijk aan schoon, jou ovenschotels in de oven gaven het hotel gevoel 🙂 We gaan je missen, en de hond ook zijn brokjes! Hartelijke groetjes, Geert, Corlene, Ties, Isa